Punctual - Dusty Blue - 1x7

  Punctual - Dusty Blue - 1x7

  DKK 7.999,00

  Venligst vælg størrelse


  produktinformation

  Punctual er et robust reolsystem fra ferm LIVING. De pulverlakerede metalelementer findes i flere højder og i forskellige bløde, smukke nuancer. Basisstrukturen er stærk og robust med klare designreferencer til industrielle reolsystemer. Som en fin kontrast til det rå og robuste er alle hylderne fint perforerede med små runde huller – en detalje, der giver designet et blødere og mere hjemligt look, og som du først bemærker, når du kommer helt tæt på.

  Punctual er godt designet og tænkt til at blive brugt. Systemet er nemt at samle, det er perfekt til at vokse sammen med dig og dit hjem, og du kan bruge det til alt fra bøger, æsker, sko og legetøj til køkkeninventar, kunstværker og smukke blomster. Vores ide var at skabe et modulsystem, der var nemt at udbygge – i et spændende og levende design, som stadig var så klassisk, at du vil holde af det i rigtig mange år. Vi har lagt en masse hårdt arbejde og sene arbejdsdage i vores nye system, og vi er glade for at kunne præsentere Punctual.

  Levering: Vi tilbyder hjemmelevering til kantsten på dette produkt.
  Leveringstid estimeret: 5-10 hverdage.
  Læs mere om kantstenslevering her

  Bemærk venligst: Vi tilbyder ikke gaveindpakning på dette produkt.

  Varenr.: 960217
  Farve: Støvet Blå
  Str: B: 94,1 cm, H: 268 cm, D: 42 cm
  Materiale: Pulverlakeret metal
  Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud
  Samarbejde med Wild Horses Studio
  ADVARSEL: Vægbeslaget skal benyttes til alle reolsystemer, som er højere end 3 hylder. Det er ikke tilladt at klatre på reolen.

  Download Manual

  Dette produkt er et registreret design.

     Måske kan du også lide