Stories

Quilt-pudernes design i detaljer

Quilt-pudernes design i detaljer

Det er altid en vigtig del af designprocessen at vælge det helt rigtige materiale, og også i Quilt-puden, som er utrolig blød og holdbar.

Vi tror ikke på ”plejer” eller ”bare”, når vi skaber vores nye designs. Vi forsøger altid at hæve barren i hver ny kollektion for at inspirere og udfordre den generelle opfattelse af de ting, vi omgiver os med i vores hjem. Vores serie af Quilt-puder er bare ét resultat i denne løbende proces. Det hollandske interiørtekstil-brand Febrik blev en aktiv partner i designet af den strikkede Quilt-pude.

I samarbejdet med Febrik var det at vælge det rette stof ikke den sidste ting, vi gjorde, efter at have konceptualiseret pudens design; det var derimod udgangspunktet. Teksturen i det unikke tre-lags-materiale i naturligt uld og det elastiske polyamid blev en af de fremtrædende karakteristika ved design og meget mere end ”bare” et materiale.

Den tredimensionelle struktur i det strikkede stof er et gennemgående træk gennem alle Febriks kollektioner, og det er en af de ting, der får vores Quilt-puder til at stå frem i mængden. Det tog ikke lang tid før Quilt-serien blev en fuldstændig essentiel del af ferm LIVING universet.

Vi bestræber os på at anvende naturlige og holdbare materiale. Og det naturlige uld er netop et sådant holdbart materiale, som vil holde i lang tid, mens det samtidig er meget blødt. Blandet med polyamid, der er kendt for sin elasticitet og holdbarhed, er Quilt-puden lige så blød, som den er holdbar. Resultatet er en eksklusiv pude, som du kan bruge i mange år fremover.

Quilt-puderne vil nemt passe ind i dit hjem, og den findes i mange forskellige farver. I Spring/Summer 2017-kollektionen har vi udvidet serien med en ny, mindre størrelse, og serien tæller nu fire forskellige varianter: fra en lille sofapude til større puder, du kan bruge fx på gulvet eller som en stor pude i sengen. Den lille Quilt-pude kan smukt kombineres og tilføjer en dynamik i dit hjem, når du mikser den med de øvrige størrelse: Vælg en afdæmpet farve til de store puder, og bevæg dig ned ad dristigere stiger og vælg friske og klare farver til de små puder.

Shop alle Quilt-puderne, inklusiv sæsonens nyhed her

quilt puder detaljebilleder