Stories

En påskeopdækning

En påskeopdækning

Vi har dækket bordet til lange og vidunderlige påskefrokoster med plads til alle, vi kender

For os betyder påske lange, skønne frokoster med venner og familie. I år værdsætter vi virkelig det store Mingle-bord med plads til alle vores gæster. Vi er altid på udkig efter opdækninger, der inviterer til at man bliver hængende ved bordet i timevis, glemmer tid og sted og bare nyder hinandens selskab.

Der er ingen vej udenom påskens æg, og derfor er vi så glade for at kunne dække op med vores helt nye Groove-æggebægere, der matcher frokosternes sidste etape: en dampende varm kop kaffe, serveret i Groove-kopper. Det spirende forår og naturen er med til bords og særligt repræsenteret af naturligheden i vores Neu-stentøjsserie med en varm, jordlig, men forfriskende grøn glasering.

Vi elsker at blande materialer, og stentøjsserien passer særligt godt sammen med messingen i Fein-skeerne og salatbestikket. Påskeopdækningen funkler lidt ekstra med de naturlige gæster ved bordet, den håndblæste glasserie, Ripple. Det er intet mindre end fantastisk at se, hvordan de riflede glas reflekterer bordets farver og forvandler dem til et farvestrålede lysspil.

Med de rette omgivelser er der ingen forhindringer for, at påskefrokoster glider over i påskemiddage, og med den rigtige størrelse Mingle-bord er der altid plads til en gæst mere: Hvor der er hjerterum, er der husrum men gode møbler hjælper altid lidt til!