Stories

Autumn/Winter 2017

Autumn/Winter 2017

Det er den særlige duft, en velkendt atmosfære, vægge der kender dit navn. Et sted, men samtidig så meget mere end bare et sted. Vores hjem er dér, hvor vi er slapper af. Det er rummet, der lader os vokse til dem, vi gerne vil være. Det er dér, hvor vi kan være dem, vi er.

Vores Autumn/Winter 2017-kollektion tilføjer et hint af nordisk dekadence til hjemmet. Ved at kombinere essensen af en grafisk, nordisk designidentitet med en fascination for underspillet finesse har vi skabt en dynamisk og modig kollektion, hvor rigdommen af materialer, volumen og tekstur finder sin balance imellem rene former og bløde linjer. Unfold Room Divider genopliver forgange dekadente tider og har en luksuriøs følelse, mens den også kan bruges til at opdele eller definere et mindre rum. Serien af nye Poufs præsenterer en sofistikeret volumen med sin eksklusive polstring af Febrik-velour og engagerende dynamik og dualisme, som giver kollektion et stærkt og alsidigt udtryk.

Grafiske elementer og vores stærke fortolkning af farvetoner er en essentiel del af vores designdrevne kollektioner. Til Autumn/Winter 2017 har vi genfortolket de klassiske striber i tapeter og tekstiler.

Traditionelt kunsthåndværk bliver ført videre i vores Sekki-serie af uglaseret stentøj med en helt særlig taktilitet, dybde og ærlighed. Med øje for detaljen har vi designet en kollektion af messingmonterede kroge og greb med halv-ædelstene, som giver dit hjem det sidste touch.

Geometriske former bliver fulde af liv og lader tiden stå stille for et øjeblik i vores linje af glasobjekter. Subtile toner af farvet glas understreger formen og funktionen i Still tekanden. Mundblæste Opal lampeskærme i vores Collect Lighting-serie tilføjer raffineret, blødt lys til hjemmet, mens den nye Bubble glasserie legesygt kombinerer gennemsigtighed og tunge geometriske former.

På linje med vores lækre, dekadente atmosfære har vi skabt nye essentielle designs til vores Salon puder, som nu byder på et endnu større udvalg af eklektiske tekstiler i THE HOME-kollektionen - designet til at vinde dit hjerte.