Stories

Legesyge vægge i børneværelset

Legesyge vægge i børneværelset

Tapet i børneværelset vil indhylle dine børns univers i en atmosfære af finurlig legesyghed

Det hele begyndte med tapet: Det første design, der nogensinde blev lavet under ferm LIVING-navnet var tapet, og traditionen er blevet ved med at udvikle sig lige siden. Vi vil gerne inspirere til at skabe hjem, ikke bare huse. Og særligt i børneværelset vil vi gerne hjælpe dig med at skabe et rum, der sætter gang i dit barns fantasi, og giver dem muligheden for at fortabe sig i barnlige fantasier.

Vi sætter stor pris på farver og former, og vores tapet ligger i naturlig forlængelse af dette. Et tapetseret børneværelse er en nem måde at give værelset et helt nyt liv, udseende og stemning. Med bare enkelte rækker tapet kan du eksempelvis forvandle børneværelset til en rolig skov, en dag ved strandkanten eller en sjov fest.

Nemt og miljøvenligt
Vi laver udelukkende tapet i nonwoven kvalitet, som gør tapetsering til det rene barnemad. Nonwoven tapet er lavet af en blanding af tekstil og papir, som ikke flænser, og som let kan rengøres, men først og fremmest: Det er nemt at hænge op med et flot resultat. I stedet for at påføre tapetklistret på bagsiden af tapetet, smører du det direkte på væggen, hvad gør tapetet langt nemmere at håndtere og ophænge.

Alt ferm LIVING-tapet er et resultat af en grundig produktionsproces. Farverne, der bliver trykt på den nonwoven-kvalitet, er vandbaserede og bliver blandet i hånden for hvert parti for at sikre den helt rigtige nuance.

Nonwoven tapet er også en miljøvenlig løsning, da det er lavet af syntetiske og naturlige fibre, og ikke af vinyl. Og papiret stammer fra træer, der har vokset i bæredygtigt skovbrug. De naturlige fibre gør desuden tapetet åndbart, hvad mindsker risikoen for mug, og samtidig gør tapetet både stabilt og holdbart.

Skulle du blive træt af det, er du heldig. Nonwoven tapet er nemlig såkaldt afriveligt, så du fjerne det yderste lag og have en helt klar overflade parat til at tapetsere med et nyt print, farve eller mønster. Find din eventyrlyst frem, når du vælger tapet; med masser af forskellige designs er der helt sikkert ét, der vil indhylle dit børneunivers i en finurlig, legesyg atmosfære.

Se hele KIDS-kollektionen af tapet her