Stories

KIDS’ Favoritter

KIDS’ favoritter

Vores KIDS Category Manager, Cathrine, viser os sine favoritter fra spring/summer-kollektionen

Vores hylder bliver lige så langsomt fyldt op med de nye, legesyge designs fra spring/summer-børnekollektionen. Med så mange forskellige styles til børn i alle aldre har vi svært ved at vælge vores yndlings. Derfor har vi bedt Cathrine, vores KIDS Category Manager om at vise os hendes favoritter fra sæsonens kollektion.

1. Little Architect
”Little Architect er en perfekt serie af børnemøbler, som ikke behøver at blive gemt væk i børneværelset. De rene linjer og farverne giver plads til den barnlige kreativitet, men larmer samtidig ikke for meget i stuen.

2. Hush Bedding Light Blue
”Det garnfarvede Hush-sengetøj giver én den der perfekte følelse af at putte sig i en god, oversized skjorte. Blødheden af det økologiske bomuld spundet sammen til denne fine melange giver vidunderlig søvn og man får lyst til at blive i sengen hele dagen.

3. Knot Bean Bag Blue
”Knot-sækkestolen er det perfekte multifunktionelle møbel med et fantastisk print, som alle børn og barnlige sjæle vil elske.”

4. Popcorn Cushion
”I en børnefamilie er alsidighed hurtigt en højtprioriteret kvalitet. Og de 3D-agtige puder kan både bruges til leg og til hygge og er på en gang legesyge og klassiske.”

5. ABC Wall Deco
”Man kan virkelig mærke kvaliteten og håndværket i det her vægstykke – en barnlig stemning og et unikt kunstværk er vævet ind i én skøn vægdekoration.”