Stories

Hush, Little Baby...

Hush, Little Baby...

Put dine små i det bløde Hush-sengetøj lavet af økologisk bomuld i tre skønne designs til hele familien

Rolige farver og blødt sengetøj inviterer til søde drømme og fredfyldt søvn. Det var udgangspunktet for ferm LIVINGs nye sengetøjsserie Hush, der udelukkende er lavet af nænsomt produceret GOTS-certificeret, økologisk bomuld med en minimal belastning af miljøet. I seks forskellige designs i baby-, junior- og voksenstørrelser har vi udviklet Hush-serien for at forbedre hele familiens søvn.

Det nye Milkyway-print har et fint, gnistret mønster, der minder om en nat under åben himmel med en klar stjernehimmel. De ensfarvede designs i enten Grå eller Støvet Blå bliver et blødt, naturligt sted at hvile hovedet. Og de garnfarvede versioner i Lyseblå og Lysegrå er noget helt særligt på grund af fremstillingsmåden. I stedet for at farve stoffet er de enkelte tråde blevet farvet, før det blev vævet til det stykke tekstil, der senere blev pude- og dynebetræk. Denne produktion gør sengetøj uforligneligt blødt, men også meget holdbart.

Med størrelser til både børn og voksne er Hush-serien ikke bare en serie af børnesengetøj. Den er heller ikke en serie af sengetøj til voksne, men derimod en serie til hele familie, hvor du kan kombinere farver og størrelser, så de passer perfekt til jer. Og når du ser de små smilende ansigter efter en god nats søvn i Hush-sengetøjet, vil du måske se, hvorfor vi kalder dette det blødeste sengetøj, vi nogensinde har sovet i.

Se hele Hush-serien her