Stories

Dekorationer med påskeæg

Dekorationer med påskeæg

Det ville ikke være påske uden vores yndlingstraditioner med udsmykkede æg og æggejagt. Og måske et par chokoladepåskeæg

Påske er lige rundt om hjørnet, og vi planlægger sjove aktiviteter til fridagene, der venter. Vi holder os til traditionerne og de klassiske malede æg, æggejagt, vi planter vores egen karse og lavet forårsdekorationer og spiser måske et enkelt påskeæg af chokolade imens.

Det er en af vores foretrukne traditioner at male påskeæg, og vi elsker hvor mange muligheder der er for at lege med at udtrykke sin kreativitet på de små skaller. Det ville ikke være rigtig påske uden. Og så er det både en sjov og nem aktivitet, der samler hele familien om bordet.

I år er vi gået efter mere abstrakte motiver med akvarelfarver, der har skabt sjove mønstre i forskellige farver. Når vi er færdige hænger vi dem op eller gemmer dem i haven, og så begynder den store æggejagt. Selvfølgelig finder man også de søde Landscape-skåle fyldt med chokoladepåskeæg, der med deres kanin- og egernmotiver er et perfekt stel til påske.