Fortrydelse​

Når du handler på nettet og hos www.fermliving.com har du normalt 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. 
Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen via webshop@fermliving.com elleeller telefonisk til vores kundeservice på +45 70227523.


1.  Gør os venligst  opmærksom via e-mail webshop@fermliving.com eller telefonisk +45 70227523 inden 14 dage efter modtagelse af din ordre, hvis du ønsker at returnere den.
2.  Send dine varer i den originale indpakning højst 14 dage efter du har gjort os opmærksom på at du ønsker at returnere dine varer.
3.  Udfyld retur formularen og send den sammen med de varer du ønsker at returnere.
4.  Retur omkostningerne betales af egen regning og dækkes ikke af ferm LIVING.
5.  Vi vil refundere beløbet inden 14 dage efter vi har modtaget besked om returneringen.
6.  Hvis varerne ikke modtages i original indpakning eller samme tilstand, som du modtog dem kan en nedskrivning af beløbet blive nødvendig.

Vores returadresse:

System Transport A/S
Att.: ferm LIVING
Transportcenter Alle 19
DK-7400 Herning
Denmark
 


Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og vi igangsætter tilbagebetalingen af det beløb, du har indbetalt hos os ved købet. 
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi 
- du reelt har taget varen i brug
- den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
- du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen
Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor "rimelig tid"
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. 
Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@ferm-living.com eller telefonisk på +45 70227523.
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. 

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 

 

RETUR / FRAGT PRISER:


Retur fragt prisen dækkes ikke af ferm LIVING. Her er estimater for fragtpriser:

DOWNLOAD RETUR FORMULAR HER


DANMARK: 
100-150 DKK

EUROPA (EU): 
25-100 EUR

EUROPA (NON-EU): 
80-150 EUR

RESTEN AF VERDEN: 
100-150 USD

 

'Baseret på små pakker på max 1 kg. se evt mere direkte hos Postdanmark.