Persondatapolitik

Persondatapolitik

Hos ferm LIVING ApS (herefter ”ferm LIVING” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for ferm LIVINGs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du køber hos os, når du besøger vores website, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores website.

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dette website er drevet og ejet af:

ferm LIVING ApS

Laplandsgade 11

2300 København S

Danmark

 

2. Indsamling af personoplysninger

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

 

• Når du handler i vores webshop

• Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev 

• Når du browser på sitet, inklusiv cookies (se særskilt cookie politik)

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger f.eks. genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra os flere gange. 

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

• Tilmelding og udsendelse af nyhedsbrev

• Administration af køb

• Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events

• Statistik

• Øvrige markedsføringstiltag

 

ferm LIVING behandler kun dine personoplysninger, hvis der er lovligt grundlag herfor. 

Modtagere af nyhedsbrevet modtager dette baseret på samtykke afgivet på digitalt eller ved fysiske lister tilmeldingen. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "Unsubscribe" i den modtagne mail. 

ferm LIVING fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores sites, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webshop. Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart.

 

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse. Dine personoplysninger videregives dog til vores eksterne lager Prime Cargo, for at en dine købte varer kan levers. Herudover kan der under visse omstændigheder eller i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til eksempelvis offentlige myndigheder eller politiet.  

 

5. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til ferm LIVINGs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på ferm LIVINGs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på ferm LIVINGs vegne og i overensstemmelse med ferm LIVINGs instruks.

 

6. Overførelse til tredjelande

Vi overføre ikke dine oplysninger til lande uden for EU/EØS.

 

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. 

 

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik her.

 

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

 

10. Google Analytics 
På grundlag af vores legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimering, og forretningsmæssig drift af vores onlinetilbud i henhold til paragraf 6, stk. 1 litra f i GDPR) benytter vi os af Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC (“Google”). Google benytter cookies. Oplysningerne fra cookien om brugen af onlinetilbud fra brugerne sendes normalt til en af Googles servere i USA, hvor de gemmes.

Google er certificeret under Privacy-Shield-aftalen og byder herigennem en garanti for at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google bruger disse oplysninger på vores vegne til at evaluere brugen af vores onlinetilbud, for at udarbejde rapporter om aktiviteterne i dette onlinetilbud og for at give os yderligere tjenester i forbindelse med brugen af dette onlinetilbud og internettet. I dette tilfælde kan pseudonyme brugerprofiler oprettes fra de behandlede data fra brugeren.

Vi bruger udelukkende Google Analytics med aktiveret IP-anonymisering. Det betyder, at brugernes IP-adresser i medlemsstaterne af Den Europæiske Union eller i andre stater, der er med i aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde forkortes af Google. Kun i undtagelsestilfælde bliver den fulde IP-adresse overført til en af Googles servere i USA og forkortet der. 

IP-adressen, der leveres af hver brugers browser, lægges ikke sammen med andre data fra Google. Brugere kan forhindre lagring af cookies ved at indstille deres browsersoftware i overensstemmelse hermed. Brugere kan også forhindre Googles indsamling af de data, der genereres af cookien og er relateret til deres brug af onlinetilbuddet samt behandling af sådanne data af Google, ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link: http: / /tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Yderligere information til Googles brug af data, indstillings- og indsigelsesmuligheder kan du finde i Google persondatapolitik (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i indstillingen af visningen af reklameindhold gennem Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Brugernes personoplysninger sletter eller anonymiseres efter 14 måneder. 

11. Facebook-Pixel, Custom Audiences og Facebook-Conversion
I vores onlinetilbud benytter vi os af det såkaldte “Facebook Pixel” på grund af vores legitime interesser i analyse, optimering og økonomisk drift af vores onlinetilbud. “Facebook Pixel” er lavet af af det sociale netværk Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , USA eller, hvis du befinder dig i EU, Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland (“Facebook").

Facebook er certificeret under Privacy-Shield-aftalen og byder herigennem en garanti om at overholde det europæiske databeskyttelsesniveau (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Ved hjælp af Facebook-Pixel er det på den ene side muligt for Facebook at bestemme de besøgende på vores onlinetilbud som målgruppe til visning af reklamer (såkaldte Facebook-annoncer). Derfor bruger vi Facebook-Pixel til at vise de Facebook-annoncer til brugere, der har vist interesse for vores onlinetilbud, eller som har visse kendetegn (f.eks. interesser i bestemte emner eller produkter baseret på deres besøgte websider), som vi sender til Facebook (såkaldte "Custom Audiences"). Med hjælp fra Facebook-Pixel ønsker vi også at sikre, at vores Facebook-annoncer er i overensstemmelse med brugerens potentielle interesse og ikke virker irriterende. Med hjælp fra Facebook-Pixel kan vi videre følge effekten af Facebook-annoncerne til statistisk- og markedsundersøgelser, hvor vi ser om brugerne blev omdirigeret til vores hjemmeside efter at have klikket på en Facebook-annonce (såkaldt “konvertering").

Databehandling af Facebook er en del af Facebooks databrugspolitik. Generelle vejledninger til visning af Facebook-annoncer fås i Facebooks databrugspolitik: https://www.facebook.com/policy.php. For specifikke oplysninger og detaljer om Facebook-Pixel, og hvordan det virker, skal du besøge hjælpsektionen på Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.
Du kan gøre indsigelser mod brugen af cookies, der tjener målingen af rækkevide og reklameformål, videre på deaktiveringssiden for Network Advertising Initiative (http://optout.networkadvertising.org/) og desuden på den amerikanske hjemmeside (http://www.aboutads.info/choices) eller den europæiske hjemmeside (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/). 

12. Online tilstedeværelse på sociale medier
Vi bruger online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for der at kunne kommunikere med aktive kunder, interesserede og brugere og der at informere dem om vores tjenester. Ved at gå ind på de pågældende netværk og platforme gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder. 

Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for sociale netværk og platforme, f.eks. ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

13. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget (korrigeret), slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

14. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@fermliving.com eller på telefon 70227523. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes, ved at trykke "unsubscribe" i det modtagne nyhedsbrev.

15. Links til andre websites mv.
Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheder websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

16. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@fermliving.com eller på telefon 70227523. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

ferm LIVING ApS
Laplandsgade 11
2300 København S
Danmark

17. Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark.