Persondatapolitik

PERSONDATA POLITIK

ferm LIVING ApS indsamler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger.
Hos ferm LIVING prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i vores webshop, herunder til ekspedering af din ordre og registrere dig til ønskede funktioner m.m., samt til at sende markedsføringsmateriale og anden information om vores produkter og aktiviteter, såfremt du har samtykket hertil. Endelig kan dine oplysninger blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse og information om dit indkøb. Af sikkerhedsårsager gemmer vi ikke betalingsoplysninger i vores database.

Vi indsamler din e-mailadresse blandt andet for, at vi via e-mail kan sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig, når din ordre er afsendt. Dit navn og adresse anbringes på en label, som placeres udenpå pakken med dine indkøbte varer. Vi videregiver kun dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, som fx fragtfirmaer og ferm LIVINGs eksterne lager (Prime Cargo) i det omfang, det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer. ferm LIVING ApS behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentning af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring. Kunde og ordredata er beskyttet ved kryptering under transmission og den efterfølgende opbevaring. ferm LIVING bruger Secure Socket Layers (SSL), branchestandarden for overførsel af information til at bearbejde dine ordre.

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. ferm LIVING ApS gemmer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten skrive til os på adressen:

ferm LIVING ApS,
Laplandsgade 11,
2300 København S
telefon: +45 70227523
webshop@fermliving.com

GDPR - PERSONDATAFORORDNINGEN

Hvilke data har vi på dig?

De data vi indsamler er typisk dit navn, din adresse, din mailadresse og telefonnummer i forbindelse med et køb i vores webshop (disse oplysninger er indtastet af kunden selv).
Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, indsamler vi din mailadresse.

Hvad er formålet med disse data?

For at kunne opretholde og sende din bestilling/nyhedsbreve til dig, er det nødvendigt at indhente disse data. Disse data vi indsamler, kommer udelukkende fra det, du som bruger af ferm LIVING webshop, indtaster ved din bestilling i vores webshop og/eller hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev.

Kan jeg få indsigt i mine data?

I henhold til persondataforordningen har du som kunde ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har liggende i vores database. Hvis du ønsker at benytte dig af denne ret til oplysning, bedes du rette henvendelse til: info@fermliving.com. Vi vil bestræbe os på at behandle din anmodning indenfor 4 uger – max 3 måneder. Bemærk: Retten til indsigt gælder i de fleste tilfælde, men der findes undtagelser, som gælder for særlige situationer. Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at du ikke får de oplysninger, som du har krav på efter reglerne om indsigt. Du kan klage til datatilsynet her
Har du yderligere spørgsmål – er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.