En oprigtig passion for design, håndværk og æstetik var det fundamentale element i grundlæggelsen af ferm LIVING i 2006. Fra vores base i København har vi gennem årene udviklet et karakteristisk og stilsikkert design, der bringer liv og skønhed ind i dit hjem.

Vi tror på hele tiden at udfordre os selv i vores kollektioner, der spænder lige fra tilbehør og tapeter til møbler og lamper. Vi skaber nutidige designs med et strejf af retrocharme og med en kærlig reference til vores skandinaviske arv.

Det er del af vores DNA at værne om produktionen af vores designobjekter og møbler. Derfor producerer vi alting i overensstemmelse med kunsthåndværkets traditioner i ærlige materialer og med et opmærksomt blik for detaljer. Med ærlige materialer mener vi rene og gode råvarer med et minimum af plastik og kemikalier som træ, papir, uld og messing.

Vi skaber produkter til de små, oprigtige øjeblikke i hverdagen. Med vores originale stil gør vi subtile designs til dit hjem levende. Og vi elsker det, vi laver.