Garanteret Levering inden Jul

 

Vil du være sikker på at modtage dine pakker inden juleaften?
Hvis du bestiller dine varer inden disse datoer*, kan vi sikre at du modtager dine gaver rettidigt:

19. December - Danmark
16. December - Europa
12. December - Resten af Verden

OBS! Gælder ikke produkter angivet i webshoppen med ”kantstenslevering”

*Bemærk venligst, at hvis du ønsker levering til et yderområde, så kan der være behov for bestilling tidligere end de angivne datoer. Hvis du ønsker yderligere information kontakt os venligst på info@fermliving.com
 

Gaveindpakning

For kun 25kr. pr indpakning, pakker vi alle dine pakker fint ind - det eneste du skal gøre er at hakke af i "Gaveindpakning" ved check-out når du bestiller.
Bemærk: Vi pakker desværre ikke vores møbler ind og større produkter ind.
 

Vi vil gerne tilbyde dig noget helt særligt til jul, så vi har designet en unik gavepose til at pakke dine gaver ind i. Til gaver fra vores LIVING-kategori har vi lavet en Marble-gavepose og en pose i mønsteret Rose Stick til børnene. For bare en lille pris per gave pakker vi dine gaver stilfuldt ind i denne bomuldspose, som kan bruges igen og igen, når julen er forbi.


*Større produkter vil blive pakket ind i vores sædvanlige signaturgavepapir.

Returnering af Julegaver
Som en ekstra service har vi udvidet vores fortrydelsesfrist. Alle køb fra den 12. november 2018 til den 24. december 2018 kan returneres t.o.m. den 7. januar 2019. (For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give utvetydig besked derom inden d. 7. januar 2019)


1. Gør os venligst opmærksom via e-mail webshop@fermliving.com eller telefonisk +45 70227523 inden fristen, hvis du ønsker at returnere din gave.
2. Send dine varer i den originale indpakning højst 14 dage efter du har gjort os opmærksom på at du ønsker at returnere dine varer.
3. Udfyld retur formularen og send den sammen med de varer du ønsker at returnere.
4. Retur omkostningerne betales af egen regning og dækkes ikke af ferm LIVING.
5. Vi vil refundere beløbet inden 14 dage efter vi har modtaget besked om returneringen. Vi udbetaler dog ikke beløbet før vi har modtaget varerne eller dokumentation for at varerne er fragtet.
6. Hvis varerne ikke modtages i original indpakning eller samme tilstand, som du modtog dem kan en nedskrivning af beløbet blive nødvendig.


Vores returadresse:
ferm LIVING
c/o Prime Cargo
Lysbjergvej 8, Hammelev
6500 Vojens

 


Download returnseddel

 

Vi ønsker en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!