Julen er som skabt til småkager, dampende varm te og gåture i skoven ­– og ikke mindst er den bedst tilbragt med de mennesker, du elsker. For at skaffe mere tid til det, vil vi gerne hjælpe dig gennem den travle måned med et nøje sammensat udvalg af gaver, der vil få alle på din liste til at smile. Uanset om du er på udkig efter noget særligt til din mor eller ham, der har det hele, giver vi dig gaveideer til alle budgetter.

Livsnyderne ved præcis, hvad de kan lide og hvordan det gode liv ser ud. De ynder at forkæle sig selv med lækker mad og har en forkærlighed for kunst. Deres upåklagelige smag kan godt gøre dem til et dyrt bekendtskab, men med deres øje for detaljen, kan du være sikker på, at de små ting også kan blive et hit.

SHOP THE CONNOISSEUR

 

Kokken elsker at udforske smage og dufte, der spreder sig ud i hjemmet hver gang, han eller hun er i køkkenet. Kokken elsker at få nyt udstyr. Med et udvalg af skærebrætter, en plantekasse til urter, en opslagstavle til de nye opskrifter og smukt tilbehør vil denne kategori glæde alle mesterkokke, du kender.

SHOP THE CHEF

 

Fashionistaen har altid et fuldstændig fejlfrit look og en garderobe, der er større end hendes stue. Forkæl hende med nye accessoires, der gør hendes bugnende skabe endnu smukkere eller praktiske møbler, der hjælper med at holde orden i hendes voksende kollektion af skønhed. 

SHOP THE FASHIONISTA

 

Din ven med grønne fingre går op i naturen og prioriterer miljøvenlige produkter. Med et udvalg af økologiske, GOTS-certificerede tekstiler og bæredygtige alternativer er disse gaveforslag til dem. Forær dem en ny grøn ven plantet i en Sekki-potte eller spred glæde med et duftlys lavet af sojavoks i stedet.

SHOP THE SUSTAINABLE

 

Ingen holder fester som vores vært, der samtidig får alting til at se ud som en leg. Ingenting er overladt til tilfældighederne, når værten inviterer – selv når det bare er til en kop kaffe. Gør dem (og dig selv som hyppig gæst) glade med nye, smukke designs til en eksklusiv middag eller hyggelig eftermiddagste.

SHOP THE HOST

 

Du behøver ikke rejse lang væk for at opdage nye steder. Pak eventyr ind og forær dem til de små nysgerrige aber i dit liv i form af tilbehør inspireret af savannen og giv dem muligheden for at få nye bedste venner blandt de vilde dyr.

SHOP THE EXPLORER

 

Kender du et lille geni, hvis fantasi i børneværelset ingen grænser kender? I år til jul kan du sende dem på et direkte rumskib på en rejse til månen tur/retur med den nye børneserie inspireret af universet.

SHOP THE ASTRONAUT

 

De kender måske endnu ikke forskel på op og ned i verden, men det betyder ikke, at de ikke bliver glade over en væltepeter i Fruiticana-serien eller et blødt sted at sove. Når de bliver større, vil de helt sikkert elske dig for at have foræret dem boks til minderne om deres første skridt, sjove citater eller yndlingssut.

SHOP THE TINIEST MEMBER