Fragt

LEVERINGSTID OG FRAGTPRISER

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Alle ordrer pakkes på vores lager i Danmark indenfor 1-3 hverdage. Alle kunder, der betaler med kort, er dog underlagt valideringskontrol, og ferm LIVING forbeholder sig retten til at forsinke en ordre, hvis vi mener, at yderligere sikkerhedskontrol er nødvendig. Når din pakke afsendes, sender vi dig en e-mail med et forsendelsesnummer på pakken.


Levering i Danmark
Leveringstid estimeret: 1-3 hverdage
Køb under 650 kr.: 29,04 kr.
Køb over 650 kr.: Fri fragt

Levering i EU (undtagen Danmark og Malta)
Leveringstid estimeret: 2-6 hverdage
Køb under 130 EURO: 15 EURO*
Køb over 130 EURO: Fri fragt, medmindre andet er angivet (eksempelvis møbler)

Resten af EUROPA (undtagen Island): Norge og Schweiz, Lichtenstein, Monaco, Montenegro, Færøerne, Makedonien, San Marino og Malta
Leveringstid estimeret: 2-6 hverdage
Fragt: 29 EURO*

USA og Canada:
Leveringstid estimeret: 4 -7 hverdage
Fragt: 69 EURO*

Asien, Australien, New Zealand, Abu Dhabi, Dubai og Kuwait
Leveringstid estimeret: 5-9 hverdage
Fragt: 69 EURO*

Øvrige lande:
Leveringstid estimeret: 5-9 hverdage
Fragt: 79 EURO*

SÆRLIGT FOR STØRRE PRODUKTER OG MØBLER
Ved bestilling af møbler/større produkter sker levering med speciel fragt direkte til dit hjem indenfor EU. Du vil blive kontaktet direkte vedrørende leveringstidspunktet, så du kan være sikker på at være hjemme på adressen ved levering. Hvis du ikke er hjemme på den aftalte tid for levering, vil dine varer blive sendt tilbage til vores lager. I det tilfælde skal du kontakte os for at aftale en genlevering. Pakken vil blive leveret til kantstenen, og hvis dette ikke lader sig gøre, leveres den så tæt på dit hjem som muligt (denne service indebærer ikke fjernelse af emballage ej heller paller.) Du er ansvarlig for at få pakken fra kantstenen ind i dit hjem.
 

VED BESTILLING AF STØRRE MÆNGDER VARER UDEN FOR EU
For levering af større ordrer uden for EU er fragtomkostningerne kun vejledende. Når ordren er placeret vil vi beregne en endelig fragtpris. 
Såfremt den endelige fragtpris pålægger ordren yderligere fragtomkostninger vil vi kontakte dig inden afsendelse. Bemærk, ekstra leveringstid kan forekomme.
Du vil have mulighed for at annullere din ordre på dette stadie af ordreprocessen.

BEMÆRK: Ekstra leveringstid ved levering af møbler og andre større produkter

*Bulky fragt gebyr: 89 EURO for levering udenfor Danmark. For levering af møbler og andre større produkter i Danmark, gælder de normale takster som nævnt ovenfor.

De præcise omkostninger til fragt for netop dit køb kan ses i bestillingsprocessen.

Vi leverer typisk varerne med GLS, DSV, PostNord, TNT, FEDEX og Schenker.
Vi leverer ikke til postboks.

I tilfælde af at forsendelsen er/ser beskadiget ud, beder vi dig modtage med forbehold. Hvis indholdet er beskadiget kontakt herefter kundeservice på webshop@fermliving.com